Men kaffe då?


Jajjamen, det vart kaffe på maten. Eller inte på utan efteråt ♥ Hehe!


Äta ute!

I dag kl 12.00 så kom farmor och farfar och hämtade upp mig för att sedan dra vidare till Sjöbris. Det är en mysig restaurang här i Motala som bjuder på en massa mumsigheter ♥



Vi tog dagens och det var ♥Helstekt fläskytterfilé med bearnaisesås och råstekt potatis♥! Och så fick man ta sallad och bröd hur mycket man ville. Snacka om proppmätt sen.

Mitt favoritämne när jag gick i skolan

Godmorgon på er läsare!
Tänkte berätta lite smått om mig själv så ni lär känna mig ännu mer för var dag som går. Nu är det favoritämnen som man hade i skolan som vi ska prata om. 

♥ I lågstadiet var det att lära sig "alfabetet". Varför? Jo, för att man fick färglägga de nya bokstäverna som man tillslut lärde sig.

♥ Under mellanstadiet var det nog "geografi". Det var faktiskt också för att man fick rita kartan över ex. Värmland.

♥ Sen under högstadiet var det "musik", "teknik" och "bild" som var favoriterna. Att det vart dom ämnen berodde faktiskt helt och hållet på en lärare som vi hade. Han var den bästa läraren någonsin och kunde göra vilket ämne som helst till något helt intressant och roligt.

Gymnasiet var nog inget värst vidare kul, men om jag är tvungen att välja är det nog "psykologi" och "människan socialt och kulturellt" eller möjligtvis "Samhällskunskap". Då är det faktiskt också var lärarens förtjänst att det vart roligare att ha just de ämnen.

Vilka ämnen i skolan gilla/gillar ni om man får fråga???

3 saker du inte visste om mig!

För att mina kära läsare ska lära känna mig bättre måste ni ju faktiskt få reda på lite skvaller om mig. Nu är det så att jag har letat frenetiskt i mitt arkiv inombords och grävt fram en hel del spännande saker om mig. 

Så nu får ni en dos av mig, Emma!!!

♥ Ett ord som beskriver mig mest är klantighet. Lyckas alltid på något vänster alltid snubbla på saker som knappt ens existerar. Ska man till exempel gå över en sladd så är det ju självklart att man fastnar i den även om man kollade sig för. Trösklar som till och med är platta snubblar jag på. Mina egna skor som jag har på mig. Listan kan göras lång.

♥ Min katt har jag uppfostrat själv sedan hon var två-tre veckor gammal på grund av att hennes mamma vart påkörd. Hon har även en snuttefilt som hon hela tiden ska trampa på när den är i närheten.

♥ Är oftast översocial och gillar att prata om allt och inget. Ibland kommer jag på mig själv och ser likheter mellan mig och min mamma. Om det är någon som kan prata så är det hon. Ifall hon ska berätta om en tröja som hon köpt så ska det berättas vilken dag det var, vilken tid på dygnet, vilket väder det var, hur hon kom dit, vilken affär det var, vilka färger det fanns på plaggen, hur mycket det kostade, vilka kläder hon testade osv osv.

Vilka ska se på Melodifestivalen ikväll?

Kom precis hem efter att jag har vart hos min lovely boyfriend ♥ Hans mamma, pappa och syster kom på besök för att fira hans födelsedag, iofs så fyller han ju inte förrän på måndag men det går ju fuska.

Ikväll blir det i alla fall att kolla på Melodifestivalen, dock utan min underbara för han ska jobba kväll men det får väl funka ändå. Har ju som sagt mina två kissemissar som jag kan gosa med i soffan. Kanske blir det även en god chipspåse därtill!

 

Vilka mer ska se på melodifestivalen?